fbpx

Nieuwe kansen voor 2019

Nieuwe kansen voor 2019

Het jaar 2018 is voorbijgevlogen en het jaar 2019 staat voor de deur. Mogelijk blikt u terug op het afgelopen jaar en maakt u voor uzelf een analyse van wat u zo heeft bezig gehouden het afgelopen jaar, wat er goed ging en wat er misschien beter kon. Voor veel zaken kunnen wij niet meer voor u doen dan u veel succes wensen. Echter als het aankomt op uw administratie dan kunnen wij veel voor u betekenen.

Loopt u toch iedere keer weer aan tegen al die financiële rompslomp zoals facturen binnenkrijgen, facturen betalen, facturen versturen, btw aangifte(n), aangifte loonheffingen, werknemers in dienst, salarisadministratie, jaarrekening(en), aangifte inkomstenbelasting, wel of niet de volgende stap maken … enz. enz. Het kan ook zijn dat u niet geheel tevreden bent met uw huidige boekhouder/accountant. Dan adviseren wij u om toch eens contact met ons op te nemen. Wij nemen u al deze rompslomp uit handen of begeleiden u hierin. 

Hebben wij u kunnen overtuigen en wilt u vrijblijvend een gesprek? Neem contact op via mail: info@bpsservices.nl, telefoon: 06 45 97 37 11 of klik hier!

admin

Reacties zijn gesloten.